Folie Village

SHIH PROJEKTIN

PER ME SHUME ZBULONI

Më shumë se një shtëpi, është një mënyrë jetese!

INFO PER FSHATIN TURISTIK FOLIE VILLAGE

Vila dhe apartamente luksoze, moderne, të nivelit të lartë, të kuruara me kujdes në destinacionin më ikonik dhe unik të Mesdheut..

Zbuloni më shumë >

Më shumë se një shtëpi, është një mënyrë jetese!

INFO PER FSHATIN TURISTIK FOLIE VILLAGE

Vila dhe apartamente luksoze, moderne, të nivelit të lartë, të kuruara me kujdes në destinacionin më ikonik dhe unik të Mesdheut..

Zbuloni më shumë >

AKOMODIM LUKSOZ

Me shumë mjeshtëri është krijuar një identitet unik për çdo zonë me karakter të ndryshëm të njësive të banimit. Aktivitetet e ndryshme, artikulimi formal i ndërtesave dhe materialeve specifike përkojnë me temën e përgjithshme të fshatit, duke krijuar një peizazh harmonik të përshtatshëm për shije të ndryshme, si dhe duke formuar një plejadë vendbanimesh të dallueshme që i shtohen një zone urbane të përshtatshme për banim gjatë gjithë vitit.

VILA PRIVATE

VILA FAMILJARE

VILA ATRIUM

APARTMENTE ME PAMJE
NGA DETI

AKOMODIM LUKSOZ

Duke krijuar një urë lidhëse me strukturën ekzistuese të Jalës dhe Folie Marine-s, projekti synon të ndërtojë një sërë fshatrash të ndërlidhur mes tyre, secili me një temë unike të vecantë në shprehjen e tyre arkitekturore, materiale dhe hapësinore. Secili prej tyre ofron një pikë referimi urbane dhe një destinacion për tu eksploruar nga të tjerët.

Përvoja e Jalës

I përshkruar si "një koreografi artistike e ndërtesave të grupuara afër njëra tjetrës", kompleksi ofron pa kursim hapësira të përbashkëta dhe përdorimi i materialeve vendase do të jetë një riinterpretim me ndjeshmëri i qytetit tradicional bregdetar shqiptar...

Zbuloni më shumë >

Përvoja e Jalës

I përshkruar si "një koreografi artistike e ndërtesave të grupuara afër njëra tjetrës", kompleksi ofron pa kursim hapësira të përbashkëta dhe përdorimi i materialeve vendase do të jetë një riinterpretim me ndjeshmëri i qytetit tradicional bregdetar shqiptar...

Zbuloni më shumë >

LINI
TAKIMIN TUAJ

LINI
TAKIMIN TUAJ


    This site is registered on wpml.org as a development site.