VILA PRIVATE

Zbuloni Vilën

Këto vila janë vendi i përsosur për tu çlodhur - një zgjedhje unike dhe origjinale për familjet moderne. Kopshti dhe zona e parkimit janë veçori ekskluzive të çdo vile. Folie Village promovon bukurinë, qëndrueshmërinë dhe ofron për të gjithë një mënyrë më të mirë jetese. Vilat private janë kryesisht të vendosura dy së bashku për të maksimizuar dendësinë dhe për të forcuar natyrën komunale të zhvillimit të banimit duke nxitur marrëdhëniet e mira me fqinjët.

Kati Përdhes

Kati i Parë

This site is registered on wpml.org as a development site.